Lämmitys ja muut lvi-palvelut yksityisille Keski-Suomessa

Oksaputki Oy tarjoaa yksityisille monipuoliset lämmitysratkaisut sekä muut LVI-palvelut Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lämmitysratkaisut

Kaukolämpö

Teemme kaukolämmön alajakokeskukset uudis- ja saneerauskohteisiin.

Lattialämmitys

Lattialämmitys voidaan asentaa mihin tahansa huolimatta talon rungosta tai lattiatyypistä, ja sillä on vähintään yhtä pitkä elinikä kuin talollakin. Lattialämmitys toimii yhtä hyvin kaikissa rakennuksissa.

Patterilämmitys

Teemme vesikiertoisten pattereiden asennukset, huollot ja saneeraukset rauta-, komposiitti- ja kupariputkilla asiakkaan valitsemilla radiaattoreilla – aina suunnittelusta loppusäätöön.

Eristys

Eristyspalveluihimme kuuluvat kaikki putki- ja IV-alan eristystyöt.

Annamme mielellämme tarjouksen, niin pienistä kuin isommistakin eristyskohteista, ja aina kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä.

Vesi ja viemäröinti

Oksaputki Oy toteuttaa vesi- ja viemäröintiratkaisut, yksityisille kuluttajille niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin. Olemme materiaalitoimittajista riippumattomia ja autamme asiakastamme valitsemaan heille sopivimmat, tehokkaimmat ja taloudellisimmat järjestelmät ja ratkaisut.

Ilmanvaihto

Teemme IV-urakointia yleensä kokonaisvaltaisesti jolloin työhön kuuluu asennustöiden lisäksi myös tavarahankinnat, eristystyöt sekä ilmamäärienmittaukset.

Urakoiden toteutuksessa käytämme pääsääntöisesti omia ammattiosaajia sekä tarvittaessa aliurakoitsijoita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää yksityisille suunnatuista LVI-palveluista!