Jäähdytys ja muut palvelut yrityksille

Jäähdytys ja muut LVI-palvelut yrityksille tarjoaa ammattitaidolla sekä vankalla kokemuksella jyväskyläläinen Oksaputki Oy.

Jäähdytys

Jäähdytysjärjestelmä tarkoittaa tilojen jäähdyttämistä joko ilmastoinnin kautta tai jokaisessa huoneessa olevan oman laitteen avulla. Meiltä hankittava jäähdytysjärjestelmä sisältää vedenjäähdytyskoneet ja suorahöyrysteiset jäähdytysjärjestelmät. Meiltä saat myös lämpöpumpputekniikalla toimivat jäähdytyslaitteet.

Lämmöntalteenotto

LTO eli lämmöntalteenotto on yleinen nimitys järjestelmäkokonaisuudelle, jonka tarkoituksena on hyödyntää uudelleen poistoilman mukana tuleva lämmin ilma. Lämpöä voidaan ottaa talteen rakennuksen poistoilmasta, sekä kauppakeskuksissa kaupan kylmälaitteista.

Pihasulatus

Lumensulatusjärjestelmä on energiatehokas ja turvallinen ratkaisu lumensulatukseen ja isojen rakennusten peruslämmitykseen. Se sopii niin katujen, torien ja kenttien sulattamiseen, kuin pihapiirin luiskien sulana pitämiseen. Kauttamme saat erilaiset pihasulatusratkaisut.

Lämmitys

Patterilämmitys

Vesikiertoisten pattereiden asennukset, huollot ja saneeraukset rauta-, komposiitti- ja kupariputkilla asiakkaan valitsemilla radiaattoreilla – aina suunnittelusta loppusäätöön.

Lattialämmitys

Lattialämmitys toimii yhtä hyvin kaikenlaisissa rakennuksissa. Se voidaan asentaa mihin tahansa huolimatta rungosta tai lattiatyypistä, ja sillä on vähintään yhtä pitkä elinikä kuin talollakin.

Kaukolämpö

Kaukolämmön alajakokeskukset ammattitaidolla uudis- ja saneerauskohteisiin.

Vesi ja ilmanvaihto

Käyttövesi ja viemäröinti

Toteutamme vesi- ja viemäröintiratkaisut, niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin. Olemme materiaalitoimittajista riippumattomia ja autamme asiakastamme valitsemaan heille sopivimmat, tehokkaimmat ja taloudellisimmat järjestelmät ja ratkaisut.

Ilmanvaihto

Suorittamamme IV-urakointi on yleensä kokonaisvaltaisia, joten työhön kuuluu asennustöiden lisäksi myös tavarahankinnat, eristystyöt sekä ilmamäärienmittaukset. Urakoiden toteutuksessa käytämme pääsääntöisesti omia ammattiosaajia sekä tarvittaessa aliurakoitsijoita.

Eristys

Olemme LVI-alaan keskittynyt eristysliike. Palveluihimme kuuluvat kaikki putki- ja IV-alan eristystyöt. Annamme tarjouksen mielellämme, niin pienistä kuin isommistakin eristyskohteista, aina kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityksille suunnatuista LVI-palveluista!